Autolux Finland Yritysesittely

Olemme erikoisautokaupan ja laadukkaiden premium autojen maahantuoja sekä erikoisosaaja. Tuomme vain tarkoin valikoituja premium autoja Saksasta, Hollannista ja Belgiasta Suomeen. Varmistamme jokaisen ajoneuvon historian sekä valitsemme vain markkinoiden parhaimmat yksilöt.

Koska asiakkaillemme haluamme myydä vain parasta niin meille ei kelpaa kuin parhaat yksilöt. Panostamme laatuun emmekä määrään. Yli 12 vuoden kokemus alalta takaa parhaat tarkoin valitut yksilöt euroopan markkinoilta

Katsomme premium autojen kohdalla hankintaa enemmänkin sijoituksena kuin pelkkänä ”auton ostona”. Hankkimalla autosi meiltä on sijoituksesi lähes aina tehdastakuun alainen tai siinä on lisäturva. Joten edessä on huolettomia kilometrejä ilman pelkoa ylimääräisistä kuluista. Automme ovat myös pääsääntöisesti vähän ajettuja ja täten erinomaisia vaihtoehtoja uuden hankkimiselle. Kaikki myynnissä olevat automme ovat saatavilla heti ilman pitkiä odotuksia ja toimitusaikoja.

Olemme myös premium autojen erikoisosaaja varustelussa. Kauttamme kaikki mahdolliset palvelut mitä tulee maalipinnan suojaamiseen, lisävarusteluun tai moottorin virittämiseen. On kyseessä pieni tai suuri lisävarustelu voimme toteuttaa sen ammattitaidolla ja laadukkaasti yhteistyökumppaniemme kanssa. Olemme erityisesti erikoistuneet Porschen mallien varusteluun. Kauttamme esimerkiksi alkuperäiset korisarjat asennettuna Porschen uusiin malleihin.